b Peräkylän Ponnistus / Backwood Hillbillies - Masokistin Unelma
  Suomeksi Eesti keeles English
tausta

Masokistin Unelma 19.08.2017

Tulokset 2016

Matka

Masokistin Unelma on 100 kilometrin juoksun Peräkylän Ponnistuksen avoin mestaruuskilpailu.
Vuoden 2017 Unelma järjestetään lauwantaina 19.08.2017.

Suojelija

TBD

Uusi reitti

Keskuspuiston ali kulkevan joukkoliikennetunnelin töitten takia reitti muutettiin vuonna 2014 perinteisestä. Vuonna 2017 mennään edelleen uudella reitillä. Jatkosta ei ole mitään päätöstä. Uusi reitti simuloi "original routea" kohtuullisen hyvin.

Paikka ja aika

Kilpailupaikka sijaitsee Paloheinän ulkoilumajan välittömässä läheisyydessä Helsingin keskuspuistossa. Katuosoite on Pakilantie 124, so. Pakilantien ja Kuusmiehentien kulmauksessa: Paloheinän ulkoilumaja.

Kilpailu alkaa n. klo 08.00. Kilpailun ohjeellinen aikaraja on 15 tuntia eli kilpailu loppuu n. klo 23. Lupaamme ottaa maaliin kaikki, jotka ovat viimeisellä kierroksella 15 tunnin aikarajan mentyä umpeen; jos ainakin joku järjestäjistä pysyy tolpillaan vielä tämänkin jälkeen, niin tarvittaessa jatkamme kilpailua, mutta tästä ei anneta mitään takuuta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osanottomaksu tilille:
Os.maksu 40 € (JK 35 €). Kannattajaseurojen jäsenille 2 € alennus.
Tili: (Pekka Ylä-Nikkilä/Peräkylän Ponnistus, OKO) FI23 5542 2340 3248 47, viesti "Masokistin Unelma".
Jäsenmaksun maksaneille seuran jäseneille osallistumismaksu 20 €, mistä palautetaan 10 € jos raahautuu vähintäänkin maratonin verran. Alennus edellyttää seuran edustamista kilpailussa. Seuran jäsenien suhteen preferoimme käteismaksua paikan päällä.
ALV:n sijaan osanottomaksu sisältää 5 € "SOS-veron". Lahjoitamme siis jokaista osanottajaa kohti 5 € SOS Lapsikylä -järjestölle.

Masokistin Mini

Masokistin Minin järjestämisestä ei ole tehty mitään päätöstä. Minin järjestäminen tai järjestämättä jättäminen tullaan päättämään noin viikkoa ennen kilpailua ja tiedottamaan PePortaalissa, joten elä maksa osanottomaksua tilille ennen tätä (osanottomaksu ei myöskään välttämättä ole sama kuin Unelmassa).

Osanottorajoitus

HUOM: KILPAILUSSA ON 45 JUOKSIJAN OSANOTTORAJOITUS.

Osanoton peruminen

Mikäli osanotto peruuntuu vamman tai sairauden -ei kuitenkaan mielenterveydellisen- vuoksi, niin osanoton voi "rullata" seuraavalle vuodelle. Rullauksen voi tehdä kerran; mikäli osanotto peruuntuu senkin jälkeen, niin lahjoitamme osanottomaksun kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyskohteeseemme (tänä vuonna SOS Lapsikylä). Mikäli osanotto peruuntuu muusta syystä, niin lahjoitamme osanottomaksun kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyskohteeseemme. Rahoja ei siis palauteta.

Mikäli ilmoittautuu kilpailuun -so. varaa paikan joltain muulta-, mutta jättää osanottomaksun maksamatta eikä peru osanottoaan, niin halutessaan osallistua kilpailuun jonain tulevana vuonna joutuu maksamaan kaksinkertaisen osanottomaksun (penalty!). Ylimääräisen osanottomaksun (penalty) lahjoitamme kokonaisuudessaan hyvänteväisyyskohteeseemme. Ylimääräisestä osanottomaksusta ei saa Juoksija-kortti -alennusta.

Reitti

Kilpailu käydään 1,9443 km lenkillä, alustana suht tasainen sorapintainen ulkoilutie, yksi pieni nousu kierroksella. Kierroksia 51 ja rapioiksi jäävä matka juostaan alussa, vajaat kaksi kertaa 0,4569 metrin lisälenkki. Maali ja huoltoalue ovat vanhassa paikassa, lähtö 73,2 metriä maalista juoksusuuntaan. Reitti on virallisesti mitattu (Timo Marjomäki, 29.05.2014).

Huolto

Huoltopisteitä on reitillä yksi, joka on samassa kohtaa kuin väliaikapiste ja 100 kilometrin maali. Huoltopisteessä on tarjolla minimissään vettä, urheilujuomaa (Dexal), mustikkakeittoa, appelsiinia, banaaneita, rusinoita, suklaata, perunalastuja, suolakeksejä ja suolakurkkuja. Lisäksi omat eväät ja huolto on sallittu.

Mikäli Paloheinän ulkoilumaja on auki, niin sen tiloja voi hyödyntää. Mahdollisesti viereisen jäähallin WC- ja suihkutiloja voi käyttää, mutta tästä ei ole taetta. Lisäksi lähellä sijaitsevan Pirkkolan urheilukeskuksen tilat ovat auki klo 21 asti.

Vakuutukset

Järjestäjien puolesta kilpailijoille ei ole vakuutusta, vaan KAIKKI KILPAILEVAT OMALLA VASTUULLAAN.

Tavaroiden säilytys

Haluttaessa järjestävät voivat ottaa arvo-esineitä ym. säilytykseen, mutta emme ota niistä vastuuta. Säilytyspaikka on tällöin järjestäjien lukittu auto.

Palkinnot

Kaikille maaliinpäässeille Tiplomi. Sponsorien armollisuudesta riippuen jaamme palkintojakin, tavoitteena palkinto kaikille maaliinpäässeille.

Kaikille viisi kertaa maaliin kärsineille Paloheinän Fakiirin arvonimi ja erikoistiplomi.
Kymmenestä kärsimyksestä Erikoistiplomi Tammenlehvin.

Kilpailun virallinen T-paita

Kilpailun läpi kärsineillä on mahdollisuus lunastaa itselleen kilpailun virallinen T-paita ruhtinaallista 15 euron kulukorvausta vastaan. Myös edellisten vuosien maaliin päässeille tarjotaan vastaava mahdollisuus.


Lisätietoja

Suinulan Teräsmies (terasmies@perakylanponnistus.fi, +358-50-597 1325)
Iin Puhuri (puhuri@perakylanponnistus.fi, +358-40-176 6259.)

Ilmoittautuneet as per 18.08.2017 (noin 36 kpl)

Samuli Nieminen (rullaus vuodelta 2016)
Ari-Pekka Julkunen (maksu pending)
Markus Ilva
Anu Ossberg
Maria Westerlund
Jukka Nyblom
Mikko Perttula
Suomenlinnan Susi (sp-hj)
Tapani Tarnanen
Janne Saukkonen
Marko Halmeenpää
Eeri-Mari Rönnberg
Joachim Wunsch
Miikka Lundgren
Osmo Liimatainen
Henrik Martiskainen
Anni Julkunen (maksu pending)
Padasjoen Patman (Uni) (sp-hj)
Koivu-Mankkaan Karpaasi (Uni) (sp-hj)
Eino Tetri
Kirsi Tyni
Miikka Hakanen
Kimmo Räsänen
Minna Perkiö
Tuomo Pilvijärvi
Asko Lindén
Petri Koivunen
Jakk Kustoo (sp-hj)
Sakari Nieminen
Mari Toivonen
Elke Nykänen
Roope Walden
Ambrosius Wollsten
Armi Niemelä
Katja Jokela
Jari Kiiski

Jonotuslista

NA

sp-hj = sisäpiiriä - henkellisessä johdatuksessa.

 

Suunnittelu ja toteutus: Lintukylän Kurko, Tampereen Ilves ja Suinulan Teräsmies