Suomeksi Eesti keeles English
tausta

Pehtoorin Palsta

Tasavallan Pehtoorin uudenvuodenpuhe


Jäsenet!

Vuosi on taas ehtinyt vaihtumaan, ja tässä ajatuksia uuden kauden alkaessa.

Päättynyt vuosi oli edellisen seuran juhlavuoden jälkeen rauhallisempi, kuin intervalliharjoituksen palautusjakso. Alkaneena vuonna 2017 taas rytisee, kun maamme juhlii satavuotista itsenäisyyttään monilla eri tavoilla yhteiskunnan kaikilla osa-alueilla. Seuramme osallistuu juhlintaan koko vuoden kestävällä sata kertaa sata -tapahtumalla, eli jäsenistön tavoitteena on kerätä yhteensä sata kappaletta sadan kilometrin suorituksia eri lajeissa. Uskon kykeneväisimpien jäsenten saavan useita merkintöjä, ja Pehtoorina lupaan ainakin yhden suorituksen tekeväni itsekin.

Toinen alkaneen vuoden tapahtumista, jonka koen erityisen tärkeäksi, on Pepathlon-perinteen jatkaminen parin vuoden tauon jälkeen. Kehotankin jäseniä hiomaan nopeus- ja räjähtävyysominaisuuksiaan alkusyksyn mittelöä varten. Seiväshyppy palannee lajiohjelmaan, ja odotankin näkeväni mitä eriskummallisempia esityksiä hyppypaikalla.

Uusia ja aktiivisia jäseniä kaivataan aina: perinteisiin joukkuetapahtumiin tarvitaan osallistujia, ja seuran lajikirjon vilkastuttaminen voisi innostaa jäseniä kokeilemaan uusia tapoja rääkätä ja nöyryyttää itseään.

Sitkeyttä ja liikkumisen iloa toivottaa
Pehtoori Husulan Tuulos


 

Suunnittelu ja toteutus: Lintukylän Kurko, Tampereen Ilves ja Suinulan Teräsmies