Suomeksi Eesti keeles English
tausta

Pehtoorin Palsta

Tasavallan Pehtoorin uudenvuodenpuhe


Hyvä Peräkylän seuraväki,

Uuden vuoden tervehdys Pehtooriltanne. Nyt kun rakas maamme Suomi on täyttänyt 100 - vuotta, niin on aika kääntää katse menneisyyteen meidän jokaisen - tarkoitan seuramme puoleen, kotimaata unohtamatta.

Kun itse sain kunnian liittyä arwoisaan seuraamme, tunsin vähintään yhtä suurta ylpeyttä kuin Paavo Nurmi sytyttäessään olympiatulen Helsingin olympialaisissa kotiyleisön edessä - ja se tunne oli voimakas!

Toivon, että jokainen meistä Peräkylän jäsenestä tutkiskelee sydäntään tarkoin ja saa SEN tunteen palamaan miksi ja miten hienoa oli liittyä Suomen hienoimpaan urheiluseuraan (senhän me Peräkyläläiset vain tiedämme). Tämän tunteen ja tiedon nostamana minä toivon ja uskon, että heimoveljeytemme tiivistyy jäsenistön keskuudessa. Näin me kaikki saamme nauttia seuran kilpailuissa ja tilaisuuksissa yhteisen tunteen nostamasta palosta sekä yhteenkuuluvuudesta, mitä aika ei voi viedä pois: kerran Peräkylän jäsen - Aina Peräkylän jäsen.

Tulevana suvena luvassa Suomen kunniaksi järjestettävät PePo:n kesäjuhlat Suomi 100 - vuotta, perästä tullaan. Odotan suurta osanottoryntäystä paikalle.

Lopuksi, muistutan miten ylvästä on kantaa niin rakasta haisevaa kenkäpaitaamme maamme joka kolkassa ja aiheuttaa katselijoille iloa, hämmennystä sekä hymynväreitä - tosissaan, mutta ei vakavasti.

Tapaamisiin Pehtoorinne
Suorannan Siili


 

Suunnittelu ja toteutus: Lintukylän Kurko, Tampereen Ilves ja Suinulan Teräsmies