Suomeksi Eesti keeles English
tausta

Peräkylä Open 26.3.2003

Ennätysmäärä osallistujia

Legendaarinen Peräkylä Open keräsi Ruusulankadun keilahallille kilpailun tähän mennessä ylivoimaisesti suurimman osanottajajoukon, yhteensä 18 valioluokan keilaajaa. Myös Keski-Euroopasta oli saapunut yllättävän monta kilpailijaa.

Tulevaisuudessa alueellisten esikarsintojen järjestämistä täytyykin vakavasti harkita. Mikäli esikarsintoihin päädytään, siitä tiedotetaan hyvissä ajoin kunkin maan lajiliittojen kautta.

Voitto selvä, muuten tasaista

Voitto oli tälläkin kertaa selvä, mutta viimevuotinen Rehvelin haamuraja ei kuitenkaan ollut uhattuna. Toisessa päässä kilpailu oli suorastaan huikean tasainen. Ja kuten kilpailunjohtaja osuvasti totesi, keskiluokka änkesi kuin hullut kanalaan välille 90-106 pistettä.

Taktikointia

Silmiinpistävää oli usean kilpailijan saapuminen myöhässä. Luultavasti tällä tavalla yritettiin häiritä muiden keskittymistä ja saada siten henkinen yliote. Pilkka sattui kuitenkin niin sanotusti omaan nilkkaan: esimerkiksi Runoratsu laukkasi paikalle sen verran myöhään, että joutui kisakierrokselle kylmiltään ilman lämmittelyä. Ikuisille spekulaatioille antaa aihetta Runoratsun jäähdyttelykierroksen huikea tulos, joka oli...

Ilmeisesti keskittymistä pyrki häiritsemään myös Kurko muistuttamalla Katia useaan kertaan tämän mahdollisuuksista ja viimeisten heittojen tärkeydestä. Toimintaa voisi pitää jopa epäurheilijamaisena. Kilpailunjohtaja ei kuitenkaan puuttunut asiaan, joten ilmeisesti hyvien tapojen rajoja ei aivan rikottu.

Tulokset

Onnittelut voittajille ja Katille!

Lintukylän Kurko 122
Rääkänpään Runoratsu 121
Suinulan Teräsmies 121
Kati Alanko 115
Järvenpään Albatrossi 106
Tampereee Tuliluikku 104
Virpi Ylä-Outinen-Ahola 99
Lahden Kolmonen 97
Ylä-Savon Rehveli 96
Ralf Ahlskog 96
Hyvinkään Stoppari 94
Iin Puhuri 94
Tim Scheideler 90
Idän Pikajuna 88
Jukka Valkama 85
Hanna Boman 81
Luvian Salama 75
Ariane Brunk 62

 

Suunnittelu ja toteutus: Lintukylän Kurko, Tampereen Ilves ja Suinulan Teräsmies