Suomeksi Eesti keeles English
tausta

Peräkylä Open 11.04.2007

Virginialla ja Runoratsulla kierre vierteessä


Keilailun kerma, harvinaisen hyvin vispattu sellainen, kerääntyi huhtikuun 11. päivä Ruusulankadun keilahallille, missä järjestettiin perinteinen Peräkylä Open. Aasian ja EMEA-alueen taso jäi tänä vuonna niin huonoksi, että karsinnoista ei kukaan selvinnyt loppukilpailuun asti; sen sijaan Etelä-Amerikan karsinnoista tiensä raivasi finaaliin Virginia, joka saman tien putsasi palkintopöydän sivuten samalla Rehvelin HighEnd -sarjan kilpailuennätystä vuodelta 2002. Nyt siis selvisi miksi Rehveli perui osanottonsa viime hetkillä!
Tuttuun tapaan lämmittelly- ja selityskierroksilla tahkottiin lähes 300 pisteen sarjoja, mutta tiukan paikan tullen Rääkänpään Runoratsun kylmähermoinen 128 pisteen suoritus riitti LowEnd -puolen voittoon.

Ennätysmainen osanotto

Raudanlujien palkintojen innoittamana paikalle oli eksynyt ennätysmainen osanotto. Helsingin osanottokiintiötä oli nostettu sen verran, että vuosia kilpailuun pyrkinyt Suinulan varamies Petekin pääsi vihdoin viimein karsinnoista läpi.
Myös Suomen ampumahiihtomaajoukkue huoltoryhmineen oli mukana, mutta rihlauksen kiertokerroin oli enempi kourun puolella.

Pokemon ja mesetys out - Peräkylä Open in

Peräkylän Open on mitä ilmeisimmin nousemassa tiedostavamman nuorison ykköskohteeksi: alle ja yli 6-vuotiaitten sarjassa osanotto ja into oli sitä luokkaa että näillä näkymin joudumme vuokraamaan koko keilahallin käyttöömme muutaman vuoden päästä.
Voiton vei tällä kertaa Sampo, mutta kilpailunjohtoon tulleen tiedon mukaan Sammon tekninen taktiikka oli lähes yhtä mysteeristä kuin YLE:n näkemys digitelevision käytöstä anolokisessa kantataajuusverkossa.

Onnittelut voittajille ja osanottajille!

Tulokset - Tulevaisuuden lupaukset

Rääkänpään Runoratsu 128
Tampereen Ilves 114
Suinulan Teräsmies 113
Susanna 111
Iin Puhuri 106
Salla 100
Ristijärven Ohiampuja 92
Pete 91
Kati (jäsenkandidaatti) 90
Heli 89
Kurikan Kuningas 87
Kilon Rautarouva 65
Esko 53
Virginia 52

Tulokset - Yli ja alle 6-vuotiaat

Sampo 68
Petri 66
Petteri 54
Harri 50
Tuomas 46
Iida 9

 

Suunnittelu ja toteutus: Lintukylän Kurko, Tampereen Ilves ja Suinulan Teräsmies