Uutiset 2017

Punakuono päässä 28.04.2018

August Väkevän muistokilpailun päivä päätetty

Majakka ja Sivuvaunu alias August Väkevän muistokilpailu järjestetään lauwantaina 28.04. Speksi wanha tuttu lisättynä kiellot Eka Vekaran keksimiin uusiin huijaamismahdollisuuksiin.

Masokistin Unelma 11.08.2018

Taas pääsee kärsimään ja itseään kiusaamaan lauwantaina 11.08 tulevana suvena. Speksi wanha tuttu osanottorajoituksineen. Ilmoittautuminen avataan joskus ensi vuoden puolella.

Lapset kiittävät masokisteja 19.12.2017

Masokistin Unelman tilit ja taseet saatiin tasattua jo nyt. Jokaisen osanottajan pakolla vapaaehtoisesti maksama SOS-vero sekä peruneitten osanottomaksut kokonaisuudessaan lahjoitettiin SOS-Lapsikylän kotimaan työlle. Lahjoitettavaa kertyi 375 €.

Aina kannattaa kärsiä.

Suomi 100, Nuuksion Nuoli 500 06.12.2017

Nuuksion Nuolelle viidessasadas -juu, Hic!- maraton Paloheinässä Itsenäisyyspäivänä. PePortaalin toimitukseen kantautuneitten tietojen mukaan seuraavat 500 pitäisi taittua huomattavasti nopeammin. Suomen naisten listalla kakkonen, eikä montaa miekkostakaan ole edellä.
Samalla juhlittiin myös PePon faniryhmän jäsenen Miikan yhdeksättä sadatta maratonia (Hic, Hic!).
Pasila, Porilaisten marssi.

Peräkylän Ponnistus toivottaa hyvää Itsenäisyyspäivää 06.12.2017

Itsenäinen Peräkylä

Toivotamme hyvää Itsenäisyyspäivää ensisijaisesti jäsenillemme, faneillemme ja kaikille muillekin Finlandian hengessä.

Syyskylvö 24.11.2017

Syyskylvö elikkä seuran sääntömääräinen vuosikokous pidettiin perjantaina 24.11 viiden tähden Michelin-ravintolassa ja meillä kaikilla oli niin hauskaa.
Puheenjohtajaksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi valittiin Suorannan Siili ja muutenkin parasta yritettiin kaikenlaisen kivan kärsimyksen ideoinnissa. Jäsenmaksun suuruudeksi vahvistettiin 10 vuoden 1917 Suomen markkaa.

Synkkä Syysunelma 20-21.10.2017

Ratamestarinna Kutajoen Rentukan taikomat radat ruoskivat tämän vuoden osallistujajoukkoa rajusti. Avohakkuita, tiheikköjä, soita, korkeuskäyriä ja tulvivien ojien ylittämistä löytyi tämän vuoden ratoihin Asikkalan, Hollolan ja Lahden alueelta siinä määrin, että Rentukan tavoite “enemmän kuin 15 keskeyttänyttä” täyttyi mukavasti.

Peräkylän Ponnistus ja yhteistyökumppani Sealskinz palkitsivat huippusuoritukseen eli 100 km:n pyöräilyn (141 km) läpäisemiseen yltäneen Korven Keijun tyttären, Rajamäen Rinsessan, joka nuoresta iästään huolimatta selvitti radan uintirastia myöten kunnialla ja hymy huulilla. Erityismaininta äidin pakottamisesta laiturilta veteen.

Haku vuoden 2018 ratamestarin sekä kilpailunjohtajan & mediapäällikön tehtäviin on jo päättynyt ja valinnat suoritettu. Kilpailunjohtajana jatkaa Karhusolan Tiukunen, ratamestarin määräaikaiseen toimeen valitun henkilöllisyyttä emme paljasta vielä tässä vaiheessa.

Tulokset

Tagahoovi Pingutus Suomen Swin-Run -kärkeä 06.10.2017

Nuoret hiomattomat timanttimme Hyvinkään Stoppari ja Tenolan Verkonpaino ovat kiertäneet Suomen swim-run -kisailuita siihen malliin, että lopputulemana miesten sarjan ykköstila. Mihin nuo lahjakkuutemme vielä pääsevätkään! -varsinkin jos Verkonpaino oppii uimaan ja Stoppari juoksemaan…

Swimrun Finland Ranking

Pakkojäsen Kilon Gepardi toistamiseen UTMB-finisheriksi 1-3.9.2017

Mitä pidempi matka sen tyhmempi jätkä

Ei ollut helppoa kuin heinänteko, mutta päätyyn meni. Kissaeläin on sitkeä.

Raportti: Kilon Gepardi

Kaljamailin SM-kilpailut -powered by Peräkylän Ponnistus 30.08.2017

Minttu Mustonen ja Padasjoen Patman Suomen mestareiksi

Kaljamailin mestaruuksista kilpailtiin taasen Helsingin Pirkkolassa. Eikä vain Peräkylän Ponnistun mestaruuksista vaan myös Suomen mestaruuksista!, sillä kansallinen lajiliitto myönsi kilpailulle viime hetkellä SM-kilpailujen arvon.
Kuten Suomen tämän vuoden maraton-rankingissa ja Masokistin Minissä, niin naisenergia hallitsi Minttu Mustosen jättäessä miehiset kilpailijat taakseensa. Kilpailun jälkeen oli miesten keskuudesta kuultavissa kommentteja tyyliin “xxxkele, ensi vuonna ei ole ainakaan kaljanjuonnista kiinni”; odotamme mielenkiinnolla urhojemme talviharjoittelun edistymistä.
Kuten huippu-urheilussa yleensäkin, niin tässäkin lajissa optimaalinen harjoittelu on kaiken aa ja oo. Oma poikamme STM:kin joutui toteamaan “liikaa tullut vedettyä määrää, nopeita teräviä olisi pitänyt olla enemmän” (lajia seuraavat analyytikot jäivät ihmettelemään tarkoittiko STM juoksu- vaiko juomaharjoittelua…).
Viralliset tulokset

Kimmo Räsänen ja Anu Ossberg Masokistin Unelman voittoon 19.08.2017

Kimmo Räsänen voitti miesten kilpailun ajalla 9:19:58 perintöprinsseinään Samuli Nieminen & Janne Saukkonen. Naisten kilpailun vei nimiinsä jo tuttuun tapaan Anu Ossberg ajalla 10:17:09, prinsessoina Kirsi Tyni & Katja Jokela.
Parin vuoden tauon jälkeen mukana oli myös yksipyöräisten sarja, jossa Peräkylän Ponnistuksen omat pojat Koivu-Mankkaan Karpaasi ja Padasjoen Patman ottivat vakuuttavan kaksoisvoiton.
Erinomaisen alustavat, epätäydelliset ja jorinoidut tulokset.

Kuolattavaa 18.08.2017

PePon luksustuotevalikoima paisuu taas yhdellä kuolattavalla. Julkistus Masokistin Unelman yhteydessä 19.08. Louis Vuitton ja Verho-Petteri eivät ole mitään, kun PePo vyöryttää markkinoille luksusta, jota pelkällä rahalla ei saakaan! Kestävän kauneuden takaa se, että hankkii…

Masokistin Unelman yhteydessä myös Masokistin Mini 16.08.2017

Seuran noin monivuotisen historian kunniaksi olemme tänä vuonna päättäneet järjestää myös Masokistin Minin, matkaltaan standardi maraton plus kuusi metriä (Suomen lyhyin ultra!). Lähtö on klo 10:00 ja osanottomaksu 25 € (JK 20 €) (tasaraha, kiitos).

Pepo Lake to Lake swimrunilla

Nunaqarfimmiorsuannguit eli Hyvinkään Stoppari & Apinasaaren Heimopäällikkö selvitti Lake to Lake swimrunin ajassa 1:56:48 ollen miesten sarjan 9. Reitti saattoi olla kaunis mutta sen ihailuun ei jäänyt aikaa mustikanpoiminnalta ja kanttarellien etsimiseltä. Erittäin laiha saalis hävitettiin osana kisan aikaista ravitsemusta. Vesistöt olivat enimmäkseen turvepitoisia etenkin rantojen tuntumassa. Pitoisuudet eivät kuitenkaan estäneet uimista ja empiirisen tutkimuksen mukaan lisäsivät veden ravintoarvoja huomattavasti.

Synkän Syysunelman tulenjohto ampuu kovilla! 04.08.2017

Pitihän se arvata, että homma lähtee lapasesta joka suhteessa ja täydellisesti, kun dynamic duossa ovat tänä Synkkiksen vuonna 2017 Karhusolan Tiukunen ja Kutajoen Rentukka. Ensinnäkin julkaistaan tulokset viime vuoden kisasta (silkka markkinointikikka ja sitä paitsi PePon journalistipuolelle luvattu deadline oli “marraskuun (2016) jälkeen”, joten aikataulussa ollaan) ja toisekseen annetaan selkeästi ymmärtää tämän vuoden kilpailun kisakeskuksen raakasijainti ja sarjat. Aika touhua, sanoisi nokkahuilisti Jokioisista.

Linkki vuoden 2016 tuloksiin

Synkkä Syysunelma 2017 -kisakeskus on Asikkalassa, tuossa Salpausselän harjujen raikkaassa helmessä ja päijäthämäläisen kulttuurin kehdossa, joka tunnetaan myös pääkaupunkiseudun juomaveden ehtymättömänä lähteenä. Sarjoina tarkkaan valikoidut 50 km, 100+ km ja 160 km niin juoksijoille kuin pyöräilijöillekin. Salaisuuksien tummaa verhoa raotetaan enemmän syyskuun aikana. Sitä odotellessa kehoitamme tutustumaan ennakkomateriaaliin eli viime vuoden blogiin, joka avaa riemastuttavalla ja kauhistuttavalla tavalla tätä pepolaisen järjenjuoksun rakkauden hedelmää.

Tämän vuoden pääinformaatiokanavina toimivat kryptisesti nimetyt www.synkkis2017.blogspot.fi ja facessa “Synkkä Syysunelma 2017”. “Synkkä Syysunelma lyö kasvoille kuin märkä rätti” – tänä vuonna 20-21.10.2017.

PePon hyljeosasto Solvallan Pitkäjärvellä 25.07.2017

PePon hyljeosasto kävi testaamassa Solvallan Pitkäjärveä. Kyllä, se on nimensä veroinen. Vesi oli kuitenkin lämmintä ja osasto kellui vastarantaan 2,5 tuntia myöhemmin. Mukavuutta lisäsi Hyvinkaan Stopparin -kenenkäs muunkaan!- mukana ollut ruokavarasto, joka hupeni matkalla. Ainoastaan grilliä jäätiin kaipaamaan -ensi kerralla sitten. Eka Vekaralle kiitos saunasta ja iltapalasta ja Tenolan Verkonpainolle vauhdinpidosta.

Tiukunen Islannin primus inter pares 24.06.2017

Karhusolan Tiukunen vei nimiinsä Islannin merkittävimmän suunnistuskilpailun ICE-O:n toisen osakilpailun. Seuraavaksi jäänyt hävisi luokkaa kymmenen pummia (=1 stm:n pummi).
Tulokset

Yksykli Open 21.06.2017

Peräkylän Ponnistukseen Suomen mestaruus!

Yksipyöräilyn niin virallisia kuin vain voi olla SM-kilpailuja käytiin taasen Paloheinän urheilupyhätössä. Suomen mestareina Koivu-Mankkaan Karpaasi ja Tuomo Paananen.
Yksykli Open 2017

Kaljamaili/Beermile 30.08.2017

Jo suorastaan perinteinen Kaljamaili järjestetään keskiviikkona 30.08 Pirkkolan Urheilupuistossa klo 17:00. Speksi perinteinen eli rapiat neljä kierrosta radalla ja jokaisen kierroksen alussa napataan ohrapirtelö.
Sarjoja on tällä kertaa lupsakat yksi: minimissään 0,33 l ja 4,5 %, mihin uppoaa suuri osa perus-keppanoista.
Mikäli haluaa tuloksensa kansainväliseen rekisteriin, niin mittaa tulee olla ainakin 0,355 l ja voluumeja 5 %. Itse kilpailussa nämä ovat samassa sarjassa, mutta erotuksena normi-keppanoilla ratsastaviin ilmoitamme tulokset kansainväliseen tietokantaan.
Todettakoon, että maailmanennätyksen (4:34.35) haltijan 1,500 metrin ennätys on 3:42.05…

Tagahoovi kiusas vanhoja pieruja 18.06.2017

[Kertojana Tenolan Verkonpaino] Vantaa Tri… Tajutonta säätöä! 45min enne lähtöä totesin autolla et ei ole mitään housuja mukana pyöräilyyn-juoksuun! Ei siis edes uikkareita tai kunnon boxereita… Pohdintta josko kotio lähtö olis ainoo possible. Kunnes hokasin et vaihtoalueen kyljessä on myyntitori. Ja näin Sailfish tri housut prkleen kalliseen 75e hintaan 26 min enne lähtöä… Housut ajoi asiansa ja on kyllä hyvät 😀
Kisa sujui sangen hyvin. Uinti yllätti OK’na hieman jälkeenpäin. En vielä oo uinut tänä vuonna melkeen ollenkaan. Tai la aamuna kävin aamuhölkäten 1,5 km päässä olevalle upealle juomavetiselle järvelle ja kokeilin ulkovesiuinti uudelleen sit syyskuun.
Eka vaihto oli ainoa pska osasuoritus. Juostessa vaihtoon putos toinen korvatulppa. Hokasin ja käännyin takas poimimaan messiin. Vaihdossa en löytänyt pyörää. Juoksin väärään riviin. Enkä liiemmin saanut pepon pyöräilypaitaa märälle iholle ennen ku parin minuutin kohilla pyöräilyssä.
Pyöräilyn otin varovasti. Pyörä-os on vajaa 38 km. 4 kierrosta, jota en tienny mut onneks oli hyvä vauhtikaveri jonka rinnalle poljin kysyyyn. Vasta viimosella vastatuuliosuudella poljin “omaa” vauhtia. Tuossa “omassa vauhdissa” sit toi heikki putos, jonka kans oltiin oltu henkisessä vauhdinpidossa, eli sallituissa +10m väliä et ei oo peesihyötyä. Ekaa kertaa pyöräilin ilman sukkia. Toimii ei hierrä ja juoksuun jalat on kuivat ja saa sukat nopeesti jalkaan. Nooh siis melkeen nopeesti. Istuin perälleni maahan et ei kävis Iin Puhurit (tassu pakettiin).
Juoksuun lähdin varovasti tunnustellen. Näin vaikka olinkin pyöräillyt varovasti. Oli vaihteeks hyvä ratkaisu. Yks kaveri tuli ohi kilsan kohilla. Otin peesin ja kun toi heebo sit hyyty +2 km kohilla oli mulla jo vauhti päällä jolla jatkoin lähes loppuun. Toinen jk-kierros oli hieman hitaampi mut en sentään kuollu (latojan huomautus: tämän saattoi päätellä myös raportin ilmestymisestä).
T1 vaihtoa lukuunottamatta asiallista kidutusta. Ennen kisaa ja tietty T1 vaihdossa pääsin jo ihan Hyvinkään Stopparin tasoiseen säätämiseen ja vatulointiin. Eli Tagahoovin mittapuulla loistavaa hönöilyä! Ja onhan toi T1 sentään maakuntaviestin vaihtorajoissa, eli 5 min sisällä! Eli nou probleemo! Kauden avaava kolmiokisa ja oma PB (vaikka lisäis tuon +2km pyöräilyyn).
Ugh! Tagahoovi Rules.
Vantaa riatlon

Tuomas Kaihlavirrasta KuntoKunkku 27.05.2017

Peräkylän Ponnistuksen uusinta kilpailukonseptia koestettiin Pukinmäen urheilukentällä. Kilpailussa juostiin ristiin-rastiin matkoja väliltä 100m – 10,000m, pikku hiljaa pudotellen kilpailijoita B-erään. Finaalina 800 m.
Pukinmäen reportterimme raportti ja tulokset

Tour de Peräkylä 05.08.2017

Päkappia piisaa…

Peräkylän Ponnistus kiusaa taasen pyöräilevää maailmaa Tour de Peräkylällä. Tällä kertaa luvassa lupsakka entry-level ketjujen lämmitys 200-300 km; tarkempi matka sinetöityy viimeistään lenkin loppuosassa. Lähtö ja maali alustavasti perinteisellä Lohjan keskus-velodromilla.
Ensisijainen päivä lauwantai 05.08, mutta liian seksikkään sään (=kaatosadetta luvassa koko päiväksi) iskiessä varalla sunnuntai 06.08. Ja jos seksiä pukkaa tuolloinkin, niin sitten viikkoa myöhemmin 12.08, jolloin viimeisenä vaihtoehtona sunnuntai 13.08.

Yksykli Open keskiviikkona 21.06.2017

Suomen yksipyöräily-liiton hallitus on päättänyt, että tämän vuoden SM-kilpailut -jotka nimellä Yksykli Open tunnetaan- järjestetään keskiviikkona 21.06 noin klo 18:00:01.
Mikäli et omista yksipyöräistä, niin sellaisen voin helposti rakentaa.
Yksykli Open

Ennätykset rikki Stairways:issä 24.05.2017

Taas kirmattiin mäkeä ylös ja alas Malminkartanossa. Tulostaso reittiprofiilin mukaisesti ylöspäin, kun Henri Ansio ja Aino Mänkärlä suorastaan tamppasivat alleen vanhat reittiennätykset.
Malminkartanon kirjeenvaihtajamme raportti ja tulokset

Peräkylä Open 05.05.2017

Go Gepardi Go!

Maailman keilaileva nuoriso kokoontui taasen Leppävaaran Sellon urheilupyhäkköön ratkomaan Ponnistuksen avoimia mestaruuksia. Lue jännittävän kilpailun kertomus ja tulokset täältä.

Majakka ja Sivuvaunu 06.05.2017

August Väkevää kunnioitettiin taas Nuuksion pienipiirteisellä reitillä. Tänä vuonna sää ei kilpailua suosinut, sillä aurinkoinen ja lämmin sää selvästi karkotti pahimmat itsensäkiusaajat.
Solvallan kirjeenvaihtajamme raportti ja tulokset

Perinteinen kesäkauden avaus Länsiväyläjuoksu 22.04.2017

Maista kunniaa olivat puolustamassa ainakin Petäjävedon Peto, Rääkänpään Runoratsu ja Teräsmies. Kuten asiantuntijat tietävätkin, niin muuttuneen reitin vuoksi Teräsmiehen tunnin pinnassa olevaa aikaa alkuperäisellä reitillä ei voi mitenkään verrata niukkaan kahden tunnin alitukseen nykyisellä reitillä, MOT. Peto on sen sijaan parantanut tuloksiaan huomattavasti huolimatta reittimuutoksista.

Peräkylän Kevätpulahdus 30.03.2017

Peräkylän Ponnistuksen uintimestaruuksia -mikä aiemmin tunnettiin nimellä 
“(sensoroitu)-uinti”- ratkottiin Espoon Laajalahdella. Kilpailun taso oli ennätyksellisen kova, sillä kolmasojalla osanottajista satasen ennätys alle minuutin -lisäksi STM vakuutti olevansa edelleen alle viiden minuutin kunnossa!
Kilpailussa oli tällä kertaa vain yksi sarja eli “survival”. Mittelö päättyi jaettuun kolmoisvoittoon, sillä kaikki osanottajat selvisivät tapahtumasta hengissä.

Sarvijoen Eka Vekara ja Tenolan Verkonpaino opiskelemassa luistelua 26.02.2017

[Kertojana Eka Vekara] Suomen 100-vuotisjuhlaa kunnioittaakseni olen päättänyt osallistua 100 km lajihaasteeseen eli tarkoitus on mennä mahdollisimman monella eri välineellä 100 km suoritus 24 h aikana. Tartuin siis tuumasta toimeen ja pistin luistimet jalkaan. Koska niin pitkän matka meneminen ilman seuraa on tylsää, niin pyysin Verkonpainoa seuraksi ja häntä ei tälläkään kertaa ollut kovin vaikea ylipuhua. Paikaksi valittiin varmasti jäässä oleva Gallsträsk Kauniaisissa.
Ekat vähän yli 20 km meni mukavasti, mutta sitten toinen luistimeni hajosi ja loppumatkan meneminen yhdellä luistimella tuntui liian haasteelliselta. Kävin siis kotoa hakemassa luisteluhiihdossa käyttämäni monot ja sinä aikana kaverin tuttu kävi tuomassa minulle niihin sopivat retkiluistimet. Tämän ajan Verkonpaino tietysti kiersi järveä pysyäkseen lämpimänä.
Koska mittarimies eli minä halusin kuitenkin yhtäjaksoisen 100 km suorituksen, niin aloitimme tämän jälkeen ikään kuin alusta minun puolen tunnin tauon takia. Siinä sitten kiersimme n. 1,3 km rataa 100 km, joten Verkonpainolle tuli kokonaismatkaksi n. 132 km ja minulle 122 km. Aikaa 100 km osuuteen meni n. 4 h 19 min 47 s. Pitkästä aikaa luistimelle päässyt Verkonpaino innostui tästä reissusta, että alkoi jo hahmotella tästä perinnettä. Aika näyttää syntyykö tästä PePo -luistelutapahtuma tulevaisuudessa.
Tämän jälkeen, kun reitti oli tullut tutuksi niin pari viikkoa myöhemmin kävin potkukelkkailemassa (loskakelkkailemassa) samalla järvellä 100 km, +5 C loskassa reitti tuntui sen verran raskaalta, että jos tästä yritetään tehdä perinne, niin se on tehtävä pakkaskelissä. MOT.
Kaksi Marjaamme maalissa

Häkä Häkkinen in Memoriam 31.03.2017

PePortaalin primus editorilla oli kultaisena ajatuksena tehdä haastattelu Häkä Häkkisestä, mutta aika vei tällä kertaa voiton -kuten editoristamme pääsääntöisesti muutenkin. Vaikkei nopeuslasku Peräkylän Ponnistuksen primäärilajeja olekaan -Eka Vekaran saavutuksia unohtamatta-, niin Häkän asenteessa oli jotain hyvin “pepomaista”: 205 km/h 60v ja auton katolla lasketellen
Häkällä oli myös oma kuntoratansa -oman aikansa “CrossFit” siis-, paitsi että liian kova useimmille meistä.
Kunnioituksella. Häkänlaisiaan tarvimme lisää, mutta tuskin saamme.

Peräkylän Ponnistus kaikkien aikojen parhaimpaan sijoitukseensa hiihdon Maakuntaviestissä 14.02.2017

Teräsmies Palojärven Tasurin ja Alexey Poltoraninin suksenjäljillä

Uusimaalaisen hiihdon kerma kohtasi taas Suomen Nummelassa ja mukana Peräkylän Ponnistuksen ykköstiimi Suinulan Teräsmies, Palojärven Tasuri, Rääkänpään Runoratsu ja Tenolan Verkonpaino. Lisäksi mukana meitä jo monasti avustanut pankinjohtaja Alfons Lyytikäinen.
Hiihtourheilua tarkemmin seuraavat analyytikot ovat spekuloineet, josko menestyksen salaisuutena oli Teräsmiehen pitovoideton taktiikka perinteisellä.

Veli Saarinen in memoriam

Peräkylän Ponnistus hämmentämässä jalkapallo- ja salibändyliittojen toimintaa 14.02.2017

Kuten uutisoinnista voidaan päätellä, niin on vain ajan kysymys, koska Peräkylän Pehtoori kutsutaan Salibändyliiton johtokuntaan. Palloliiton nyörithän meillä jo ovatkin käsissämme.

Kenelle huippusalibandy kuuluu?

Pepo ylivoimaa Kanarialla

Pokaalijuhlaa podiumilla

Korven Keiju avasi vuotensa loistokkaasti kauden avauksessaan Kanarian lämmössä. Vaikka laji olikin korven kätköissä viihtyvälle Keijulle hiukan mukavuusalueen ulkopuolelta ja matkakin tuskin alkuveryttelyksi riittävä, niin muut kilpasiskot kukistuivat semi-urbaanin suunnistusradan päätteeksi reilusti.

Suomen KuntoKunkku 27.05.2017

Toukokuussa kärsitään urakalla. Ensin Peräkylän Ponnistus tarjoilee Stairway To Hell -kisan keskiviikkona 24.05. ja Suomen KuntoKunkussa jatketaan mittelöintiä lauantaina 27.05. Tarjolla siis tuhti kärsimysviikko. Suomen KuntoKunkku -kilpailussa seulotaan yhdellä (kalibroimattomalla) mittarilla Suomen kovakuntoisin mies ja nainen urheilevan kansan tietoon. Katso kisan tarkemmat säännöt ja alustava aikataulu vaikkapa 
tästä

Runoratsu haamurajojen kimpussa 04.02.2017

PePon alkukesäisen iloittelun, Stairway to Heaven -juoksun, haasteksi on heitetty jäädä alle 10 minuuttia vastaavasta tasaisen maan taivalluksesta. Mister täyttömäki, tuttavallisemmin Rääkänpään Runoratsu, on nostanut haasteen nyt aivan uudelle tasolle lähestyessään tätä maagisena pidettyä rajaa myös tasamaalla ja vieläpä toisesta suunnasta! Vertailukoitoksena Hakunilan Aktia Cup. Mihin seuramme nuoriso vielä ehtiikään kokemuksen karttuessa? Kymppi

Stairway to Hell -kilpailun päivämäärä päätetty: 24.05.2017

Nopeitten reittien ystävien unelmakilpailu Malminkartanon perinteisissä maisemissa. Taas kärsitään!
There’s still time to change the road you’re on.
And it makes me wonder.
Your head is humming and it won’t go

Masokistin Unelman ilmoittautuminen avattu 16.01.2017

Kärsivän kansan odotus palkitaan taas. Mennään viime vuosien tutulla speksillä osanottorajoituksineen.
Masokistin Unelma

PePo mukana tilastoihmeessä 05.01.2017

Seuramme jäsen on kyntänyt kyseenalaista mainetta – jälleen kerran (Hurraa!!). Tämän vuoden ensimmäisen maratonin jälkeen Suomen maraton kärkiaikaa pitää samaan aikaan hallussaan kolme juoksijaa – lienee ainut kertainen tilanne Suomen urheiluhistoriassa, ainakin maraton juoksussa. Seuramme edustaja Siilin kerrotaan heränneen talviuniltaan ja hänet on nähty kiertämässä Malmin lentokenttää.

Hetken maamme kärkiaikaa piti halussaan Mr Maratoonari Saukkonen, noin kahden tunnin ajan, kunnnes kolme juoksijaa saapui rinta rinnan maaliin ja sysäisi Saukkosen tilasto neloseksi. Huhupuheiden mukaan vuoden ensimmäinen maratoni juostiin talvisodan hengessä, kaveria ei jätetä – näin Siilikin pääsi osalliseksi tilasto-ihmeestä. PePo onnittelee.

Tasavallan Pehtoorin uudenvuodenpuhe 01.01.2017

Pehtoori on puhunut. Jäsenet, medborgare

Peräkylän Ponnistus toivottaa faneilleen tuskaa ja kärsimystä vuodelle 2017

Katsojat ja hyväntekeväisyyskohteittemme ihmiset nauttikoot!

Tagged: Tags