Peräkylä Open 2023 | tulokset

Peräkylä Open: Susi otti debyytillään luulot pois!

Osallistujamäärää onnistuttiin kasvattamaan 50% viime vuodesta ja näin kisoissa tarvetta oli jopa kahdelle radalle. Paikalle saatiin myös nykyinen Peräkylän Pehtoori, Suomenlinnan Susi, joka hämäsi muita keilailukokemattomuudellaan. Mies kylmän viileästi googlasi säännöt ja pisteenlaskun ja otti jo ensimmäisellä kierroksella muilta luulot pois – voittotulos 116!

Tasaisessa kamppailussa tehtiin häntäpäässä historiaa, sillä viimeiseksi pääsi tuloksella 100! Kaukana ovat ne ajat kun rännit lauloivat ja viimeisestä sijasta kamppailtiin 50+ tyyppisillä lukemilla.

Seuran ulkopuolelta jo vakiintuneet Open -vierailijat Turusen Pyssy ja Koskisen Kanuuna jäivät tällä kertaa ilman palkintoja. Pyssy muistelee edelleen lämmöllä noin kuusi vuotta sitten palkinnoksi saamaansa kertakäyttögrilliä (latojan ihmettely: mahtaako olla vielä aktiivisessa käytössä?…?). Ja kyllä – palkintojen taso oli huikea myös tänä vuonna ja korkean inflaation takia budjetissa ei nuukailtu (palkintojen kokonaisbudjetti 1,90 euroa).