Peräkylä Open 11.04.2007

Virginialla ja Runoratsulla kierre vierteessä

Keilailun kerma, harvinaisen hyvin vispattu sellainen, kerääntyi huhtikuun 11. päivä Ruusulankadun keilahallille, missä järjestettiin perinteinen Peräkylä Open. Aasian ja EMEA-alueen taso jäi tänä vuonna niin huonoksi, että karsinnoista ei kukaan selvinnyt loppukilpailuun asti; sen sijaan Etelä-Amerikan karsinnoista tiensä raivasi finaaliin Virginia, joka saman tien putsasi palkintopöydän sivuten samalla Rehvelin HighEnd -sarjan kilpailuennätystä vuodelta 2002. Nyt siis selvisi miksi Rehveli perui osanottonsa viime hetkillä!
Tuttuun tapaan lämmittelly- ja selityskierroksilla tahkottiin lähes 300 pisteen sarjoja, mutta tiukan paikan tullen Rääkänpään Runoratsun kylmähermoinen 128 pisteen suoritus riitti LowEnd -puolen voittoon.

Ennätysmainen osanotto

Raudanlujien palkintojen innoittamana paikalle oli eksynyt ennätysmainen osanotto. Helsingin osanottokiintiötä oli nostettu sen verran, että vuosia kilpailuun pyrkinyt Suinulan varamies Petekin pääsi vihdoin viimein karsinnoista läpi.
Myös Suomen ampumahiihtomaajoukkue huoltoryhmineen oli mukana, mutta rihlauksen kiertokerroin oli enempi kourun puolella.

Pokemon ja mesetys out – Peräkylä Open in

Peräkylän Open on mitä ilmeisimmin nousemassa tiedostavamman nuorison ykköskohteeksi: alle ja yli 6-vuotiaitten sarjassa osanotto ja into oli sitä luokkaa että näillä näkymin joudumme vuokraamaan koko keilahallin käyttöömme muutaman vuoden päästä.
Voiton vei tällä kertaa Sampo, mutta kilpailunjohtoon tulleen tiedon mukaan Sammon tekninen taktiikka oli lähes yhtä mysteeristä kuin YLE:n näkemys digitelevision käytöstä anolokisessa kantataajuusverkossa.

Onnittelut voittajille ja osanottajille!

Tulokset – Tulevaisuuden lupaukset

Rääkänpään Runoratsu128
Tampereen Ilves114
Suinulan Teräsmies113
Susanna111
Iin Puhuri106
Salla100
Ristijärven Ohiampuja92
Pete91
Kati (jäsenkandidaatti)90
Heli89
Kurikan Kuningas87
Kilon Rautarouva65
Esko53
Virginia52

Tulokset – Yli ja alle 6-vuotiaat

Sampo68
Petri66
Petteri54
Harri50
Tuomas46
Iida9