Peräkylä Open 03.04.2008

Mäkkylän Mammutti ja Susanna näyttivät muille -tai ainakin Pehtoorille- kaapin paikan

Ruusulankadun Keilahalli jaksaa hämmästyttää keilailevaa maailmaa: vuodesta toiseen he ovat valmiita ottamaan joukkomme vastaan. 
Seuran johdollisista paineista vapautunut Mäkkylän Mammutti kävi Kauklahden Kotkan kanssa armottoman kamppailun, mutta viime kierroksilla Mammutti heitti virstoja väärään kuin Hannu Siitonen ja Kotka joutui antautumaan pisteen erolla. Toisessa päässä Susanna voitti Teräsmiehen rinnanmitalla. 
Äitiyslomalta paluun kansainvälisille kilpakentille tehnyt Ikurin SirQ kolkutteli palkintopallia yllättävällä suorituksellaan. 
Tuttuun tapaan myös Suomen ampumahiihtomaajoukkue huoltoryhmineen oli mukana, mutta pienempiin kilpailuihin tottuneina rihtaus tarkentui lämmittelykierroksille.

Nuorten haastajien sarjassa ennätystaso

Poikien sarjassa Petteri kaatoi keiloja siihen malliin, että edessä lienee nousu yleiseen sarjaan! Harrinkaan tuloksella ei aikuisten high-end -piste-ennätykseen olisi ollut mitään asiaa.
Tyttöjen puolella Emma ja Henriika keilasivat paremmin kuin kertaakaan kilpailujen naisten/tyttöjen sarjassa kukaan aiemmin.

Onnittelut voittajille ja osanottajille!

Tulokset – Tulevaisuuden lupaukset

Susanna140
Suinulan Teräsmies126
Paloheinän Pantteri118
Ikurin SirQ113
Ristijärven Ohiampuja96
Hyinkään Stoppari96
Iin Puhuri86
Kurikan Kuningas83
Kauklahden Kotka76
Mäkkylän Mammutti75

Tulokset – Haastajat A

Petteri110
Harri54

Tulokset – Haastajat B

Henriika46
Emma19