Peräkylä Open 26.3.2003

Ennätysmäärä osallistujia

Legendaarinen Peräkylä Open keräsi Ruusulankadun keilahallille kilpailun tähän mennessä ylivoimaisesti suurimman osanottajajoukon, yhteensä 18 valioluokan keilaajaa. Myös Keski-Euroopasta oli saapunut yllättävän monta kilpailijaa.

Tulevaisuudessa alueellisten esikarsintojen järjestämistä täytyykin vakavasti harkita. Mikäli esikarsintoihin päädytään, siitä tiedotetaan hyvissä ajoin kunkin maan lajiliittojen kautta.

Voitto selvä, muuten tasaista

Voitto oli tälläkin kertaa selvä, mutta viimevuotinen Rehvelin haamuraja ei kuitenkaan ollut uhattuna. Toisessa päässä kilpailu oli suorastaan huikean tasainen. Ja kuten kilpailunjohtaja osuvasti totesi, keskiluokka änkesi kuin hullut kanalaan välille 90-106 pistettä.

Taktikointia

Silmiinpistävää oli usean kilpailijan saapuminen myöhässä. Luultavasti tällä tavalla yritettiin häiritä muiden keskittymistä ja saada siten henkinen yliote. Pilkka sattui kuitenkin niin sanotusti omaan nilkkaan: esimerkiksi Runoratsu laukkasi paikalle sen verran myöhään, että joutui kisakierrokselle kylmiltään ilman lämmittelyä. Ikuisille spekulaatioille antaa aihetta Runoratsun jäähdyttelykierroksen huikea tulos, joka oli… 

Ilmeisesti keskittymistä pyrki häiritsemään myös Kurko muistuttamalla Katia useaan kertaan tämän mahdollisuuksista ja viimeisten heittojen tärkeydestä. Toimintaa voisi pitää jopa epäurheilijamaisena. Kilpailunjohtaja ei kuitenkaan puuttunut asiaan, joten ilmeisesti hyvien tapojen rajoja ei aivan rikottu.

Tulokset

Onnittelut voittajille ja Katille!

Lintukylän Kurko122
Rääkänpään Runoratsu121
Suinulan Teräsmies121
Kati Alanko115
Järvenpään Albatrossi106
Tampereee Tuliluikku104
Virpi Ylä-Outinen-Ahola99
Lahden Kolmonen97
Ylä-Savon Rehveli96
Ralf Ahlskog96
Hyvinkään Stoppari94
Iin Puhuri94
Tim Scheideler90
Idän Pikajuna88
Jukka Valkama85
Hanna Boman81
Luvian Salama75
Ariane Brunk62